Kapcsolat

I.kerület, Széll Kálmán tér

Cím: 1015 Budapest, Ostrom utca 31. 

Tel: +36 30 294 9327

E-mail: info@eletmodorvosikozpont.hu 

Nyitvatartás: H-P 08:00-18:00

Megközelítés: 

- villamos: 4, 6, 17, 56, 56A, 61, 59  (Széll Kálmán Tér)

- metró: piros M2 (Széll Kálmán Tér)

Érkezés

Kérjük minden Páciensünket, hogy amennyiben gyógytorna vagy mozgásterápia szolgáltatást vesz igénybe, akkor váltópicőt és váltóruhát hozzon magával!

Megkérünk minden kedves Páciensünket, hogy az első alkalommal szükséges adminisztráció miatt érkezzen 15 perccel korábban rendelőnkbe, és személyazonosságát igazoló, érvényes okmányt hozzon magával!

Tájékoztatjuk kerekesszékes Pácienseinket, hogy az Ostrom utcai épületnél az akadálymentesített bejutást rendelőinkbe kizárólag előzetes kérés alapján tudjuk biztosítani! Kérjük bejelentkezéskor jelezzék kollégáink számára, hogy megszervezhessük kényelmesebb közlekedésüket! Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Időpont lemondás

Amennyiben mégsem tud eljönni a megbeszélt időpontban, az időpontot kérjük, hogy legkésőbb 24 órával az idõpontot megelőzően mondja le! Kérjük, ne vegye el mások elől a helyet. Megértését köszönjük! Ellenkező esetben a vizitdíj 50%-át felszámítjuk a következő megjelenés alkalmával.

Egyéb információk 

Örömünkre szolgál, hogy betegségének kivizsgálására, gyógyítására az Életmód Orvosi Központot választotta. Szakembereink azon lesznek, hogy az Ön elvárásait maximálisan teljesítsük. A pontos és zökkenőmentes betegellátás segítéséről előjegyzési rendszerünk gondoskodik. Az előjegyzett időpont vállalásával az Életmód Orvosi Központ biztosítja a kért szakorvosi kezelés elvégzését. Az előjegyzési rendszer feltételezi az adott szolgáltatás átlagos időszükségletét ahhoz, hogy az előjegyzés szerint a betegek várakozás nélkül igénybe tudják venni a választott szolgáltatást.

A gondos tervezés és a pontos előjegyzési gyakorlat betartása mellett is előfordulhat azonban, hogy torlódás alakul ki egyes rendeléseknél. Ez adódhat a tervezettnél hosszabb időt igénylő betegellátásból, de nem ritka az előjegyzett időpontnál későbbi érkezésből származó csúszás sem, amelyet sajnos csak a következő beteg várakoztatásával tud a rendszer korrigálni. Ilyen esetben kérjük megértését. Amennyiben olyan helyzet alakul ki, amely az Ön számára kifogásolható, kérjük forduljon a recepcióhoz, ahol megfelelő tájékoztatást kap.

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy szolgáltatásainkról személyes érdeklődés, szolgáltatásainkra bejelentkezés az egészségügyi törvényben (1997. évi CLIV. törvény) meghatározott egészségügyi ellátás része, ezáltal az Ön által az érdeklődés illetve bejelentkezés során megadott, általunk elkért személyazonosító-, személyi- és egészségügyi adatainak általunk való kezeléséhez az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 1997. évi XLVII. törvény 12§ (2) bekezdése értelmében Ön hozzájárulását adja.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az Életmód Orvosi Központ a Prima Medica Egészségközpontok (www.primamedica.hu) tagja, központi ügyfélszolgálatát a Prima Medica Ügyfélszolgálat látja el, így az Ön által bejelentkezéskor megadott adatokat a Prima Medica Ügyfélszolgálatot üzemeltető T&G Health Kft-nek, mint adatfeldolgozónak átadjuk a bejelentkezéssel, időpontegyeztetéssel kapcsolatos ügyek gördülékeny intézése, Önnel kapcsolattartás érdekében - személyes érdeklődésével, bejelentkezésével ezen átadáshoz Ön hozzájárulását adja.

További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat.

A velünk való kapcsolat felvételével Ön elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.

Az Életmód Orvosi Központ üzemeltetője az East Health Kft (1015 Budapest, Ostrom u. 16.).

Adószáma: 32058734-2-41