• Mozogj csoportban az egészségedért
 • Testsúlycsökkentő életmód program
 • Gyógyulj életmóddal
 • Orvosi háttér
 • Táplálkozási tanácsadás
 • Életvezetésitréning
 • Munkatársaink

  Dvorák Márton

  Dvorák Márton

  mozgásterapeuta

  • koleszterinszint csökkentő mozgásterápia
  • magas vérnyomás elleni mozgásprogram összeállítás
  • jelenetős túlsúllyal küzdők számára edzéstervezés
  • inzulinrezisztencia kezelése mozgással
  • prediabétesz kezelése mozgással
  Fülöp Lili

  Fülöp Lili

  dietetikus

  A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem dietetikus diplomámat, majd Németországban, Kassel és Fulda egyetemein végeztem mester szakos tanulmányaimat élelmiszeripari területen. Célom, hogy pácienseimmel megismertessem a tudatos táplálkozás előnyeit. Hiszek a személyre szabott, egész életen át jól tartható étkezési minta és életmód kialakításában, amelyben szívesen nyújtok segítséget. Tanácsadásaim során profi és hobbi szintű sporttáplálkozással, túlsúly kezelésével, illetve inzulinrezisztenciával és cukorbetegséggel küzdőkkel is foglalkozom.
  Szabó Lucia

  Szabó Lucia

  dietetikus

  Szaktudásomra a budapesti Semmelweis Egyetem dietetikus szakirányán tettem szert, így forduljanak hozzám bizalommal, ha fogyni szeretnének, vagy csak változatosabban, tudatosabban táplálkoznának. Hobbi sportolóknak egyaránt hasznos információkkal tudok szolgálni. Ha ételallergiával, ételintoleranciával rendelkeznek, vagy inzulinrezisztenciában, esetleg cukorbetegség valamely típusában szenvednek, állok rendelkezésükre.

  Varga Dóra Varga Dóra

  Varga Dóra

  dietetikus, szakmai vezető, Okleveles táplálkozástudományi Szakember MSc

  Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem dietetikusként.

  Fő területeim közé tartoznak az ételallergiák és intoleranciák, lisztérzékenység, cukorbetegség, PCOS. Emellett örömmel segítek a fogyni vágyóknak és mindenkinek, aki tudatosan szeretne táplálkozni.

  Sokan abban a hitben élnek, hogy hatalmas anyagi befektetéssel és energia ráfordítással lehet csak egészségesen táplálkozni, pedig apró változtatásokkal is sokat tehetünk saját és családunk egészségéért. Ebben szeretnék segíteni!

  dr. Vernes Réka

  dr. Vernes Réka

  életmód orvos

  Munkám során fontosnak tartom a betegségek megelőzését, panaszmentesség esetén is az optimális egészségi állapot elérését, a betegségek szűrővizsgálattal történő minél korábbi stádiumban való felfedezését.

  A “hagyományos” orvosi kezelés mellett igyekszem hangsúlyozni az életmód tényezők szerepét a krónikus, nem-fertőző betegségek kezelésében egyénre szabott életmódbeli ajánlások, megoldások megtalálásával, a betegek, egészségesek aktív bevonásával egészségük megőrzésében, betegségük kezelésében.

  dr. Babai László

  dr. Babai László

  életmód orvos, alapító, kiemelt szakmai vezető

  Az Életmód Orvoslás (lifestyle medicine) magyarországi meghonosítója. Tagja az American College of Lifestyle Medicine-nek, alapítója és elnöke a Magyar Életmód Orvostani Társaságnak.

  dr. Békési Gábor PhD

  dr. Békési Gábor PhD

  egyetemi docens, belgyógyász, endokrinológus

  Több éves tapasztalattal rendelkezem endokrinológiai betegek ellátásában. Ennek ellenére nagyon fontosnak tartom a folyamatos szakmai továbbképzést. Minden erőmmel igyekszem naprakészen, a tudomány aktuális állása szerint végezni a feladatomat!

  Rendelési hely: Mammut II. 5. emelet

  Bérces Ágnes

  Bérces Ágnes

  mentálhigiénikus

  Kliensként megtapasztalni egy mentálhigiénés beszélgetést számomra olyan, mintha egy szeretettel és tükrökkel tarkított fészekbe lépnék, ahol ítéletektől mentesen, szabadon élhetem meg azt, aki valójában vagyok. Felfedezhetem és megteremthetem belső világom harmóniáját, megérthetem működésmódjának esszenciáját, valamint erőt gyűjhetek, hogy személyes felelősséggel képes legyek gondoskodni is róla.

  dr. Bérczy Judit dr. Bérczy Judit

  dr. Bérczy Judit

  belgyógyász, endokrinológus

  Holisztikus megközelítésű endokrinológia: meddőségben, vetélésben, pajzsmirigy és más hormonális problémákban, krónikus stresszben.

  Rendelési hely: Ostrom u. 16.

  dr. Kapocsi Judit PhD

  dr. Kapocsi Judit PhD

  belgyógyász, klinikai farmakológus

  Évtizedek óta foglalkozom a hipertonológiás betegekkel, klinikai farmakológiával, tudományos minősítésemet is ebből a témakörből szereztem.

  dr. Koppány Viktória dr. Koppány Viktória

  dr. Koppány Viktória

  belgyógyász, endokrinológus, klinikai farmakológus

  Dr. Koppány Viktória endokrinológus - Budai Endokrinközpont. PCOS (policisztás ovárium szindróma) és inzulinrezisztencia kezelésének specialistája.

  dr. Kósa Éva dr. Kósa Éva

  dr. Kósa Éva

  belgyógyász, angiológus, érszűkület specialista

  Kiemelt figyelmet fordítok a beteg, a betegség megismerésére. Nem pusztán az ereket, hanem a teljes embert vizsgáljom. A komplex belgyógyászati kép, az artériák, erek állapotának részletes ismerete alapján tervezem meg és írjom elő a kezelést, mely a gyógyszeres - szükség esetén sebészi - kezelések mellett életmód programot is tartalmaz.

  dr. Lőrincz Ildikó

  dr. Lőrincz Ildikó

  szülész-nőgyógyász, endokrinológus

  Kiemelt figyelmet fordítok a női egészség megörzésére. A hozzám látogatókat szeretem komplex módon kezelni ezzel még magasabb eredményeket elérve. Fontosnak tartom a kezelés során a megfelelő táplálkozást és a mindennapi testmozgást hiszen tapasztalataim szerint ezek segítségével hatékonyan kezelhetőek a meddőséggel, rendszertelen menstruációval, elhízással, PCO-val összefüggő betegségek.

  dr. Matusovits Andrea

  dr. Matusovits Andrea

  sportorvos, aneszteziológus és intenzív terapeuta

  Több mint 20 éve dolgozom orvosként Magyarországon és külföldön egyaránt. Az elmúlt tíz évben az egészség és a mozgás területeivel foglalkoztam. A balatonfüredi Állami Szívkórházban végzett munka tapasztalataival a hátam mögött segítem azok egészségének ápolását, akik egy szívinfarktuson estek át.

  dr. Molnár Ákos

  dr. Molnár Ákos

  mentálhigiénikus, coach

  Dr Molnár Ákos mentálhigiénikus, gyógyszerész, több évtizede foglalkozom a betegségek testi és lelki eredetével. Test nincs lélek nélkül és lélek nincs test nélkül.  A betegségek gyógyításának holisztikus szemléletét vallom. Munkám során a hozzám fordulóknál az érzelmi hátteret igyekszem feltárni, így segíteni a gyógyulást. A nehézségeket okozó, visszatérő gondolatok, élethelyzeti problémák tudatosításával, hátterük megismerésével elkerülhetők a testi tüneteket okozó betegségek! Ezért fontos az ezzel történő munka.

  dr. Molnár Jeannette

  dr. Molnár Jeannette

  diabetológus, belgyógyász, endokrinológus

  Orvosi diplomámat SOTE Általános Orvostudományi Kar, summa cum laude szereztem 1992-ben. Orvosi tanulmányaim alatt voltam ösztöndíjas Newcastleben, Montpellierben és Bolognában. Elsősorban pajzsmirigy és diabétesz betegségekkel foglalkozom, továbbá várandós kismamákkal akik különböző pajzsmirigy betegségben szenvednek.

  Novinics Edit

  Novinics Edit

  mentálhigiénikus

  A test és a lélek egységet jelent számomra. Ha ebből az egységből valamelyik megbomlik, akkor ezt gyakran követi fizikai vagy lelki betegség. Nem is gondolnánk, hogy a mentális egyensúly elvesztése mennyi testi betegség oka lehet. Ilyenkor egy segítőre van szükségünk, aki útmutatásaival elindít és kísér a felépülés útján. Segítő szakemberhez elmenni egy lehetőség, amellyel mindenkinek érdemes élnie. 

  dr. Porochnavecz Marietta dr. Porochnavecz Marietta

  dr. Porochnavecz Marietta

  diabetológus, belgyógyász

  • A  prediabetes és 1-es és 2-es típusú diabetes egyénre szabott korszerű terápiája
  • Terhességi diabétesz megállapítása, kezelése,  kontrollja, szülés utáni szénhidrát anyagcsere változás felmérése és követése
  • Szövődmények megállapítása és utánkövetése
  dr. Révay Edit

  dr. Révay Edit

  életvezetési tanácsadó

  Dr. Révay Edit életvezetési tanácsadó a meddőségben, krónikus betegségben szenvedőknek segít életvezetési tanácsadással a lekli egyensúly és béke megteremtése céljából. Azoknak akiknek probémája van az Én képével, valamint önértékelési zavarban küzdenek, sepciális foglalkozásokon nyújt szakmai támogatást.

  dr. Tar Attila PhD dr. Tar Attila PhD

  dr. Tar Attila PhD

  endokrinológus és gyermekgyógyász

  Gyermekekre és felnőttekre szakosodott endokrinológus vagyok, aki a pajzsmiriggyel és hormonális problémákkal összefüggő  betegségeket kezel, mint a szőrösödés, testsúly-zavarok, pajzsmirigy elváltozások.

  Prima Medica egészségközpontok

  munkatársaink

  Dvorák Márton mozgásterapeuta
  Dvorák Márton
  Fülöp Lili dietetikus
  Fülöp Lili
  Szabó Lucia dietetikus
  Szabó Lucia
  Varga Dóra dietetikus, szakmai vezető, Okleveles táplálkozástudományi Szakember MSc Varga Dóra
  Varga Dóra
  dr. Vernes Réka életmód orvos
  dr. Vernes Réka
  dr. Babai László életmód orvos, alapító, kiemelt szakmai vezető
  dr. Babai László
  dr. Békési Gábor PhD egyetemi docens, belgyógyász, endokrinológus
  dr. Békési Gábor PhD
  Bérces Ágnes mentálhigiénikus
  Bérces Ágnes
  dr. Bérczy Judit belgyógyász, endokrinológus dr. Bérczy Judit
  dr. Bérczy Judit
  dr. Kapocsi Judit PhD belgyógyász, klinikai farmakológus
  dr. Kapocsi Judit PhD
  dr. Koppány Viktória belgyógyász, endokrinológus, klinikai farmakológus dr. Koppány Viktória
  dr. Koppány Viktória
  dr. Kósa Éva belgyógyász, angiológus, érszűkület specialista dr. Kósa Éva
  dr. Kósa Éva
  dr. Lőrincz Ildikó szülész-nőgyógyász, endokrinológus
  dr. Lőrincz Ildikó
  dr. Matusovits Andrea sportorvos, aneszteziológus és intenzív terapeuta
  dr. Matusovits Andrea
  dr. Molnár Ákos mentálhigiénikus, coach
  dr. Molnár Ákos
  dr. Molnár Jeannette diabetológus, belgyógyász, endokrinológus
  dr. Molnár Jeannette
  Novinics Edit mentálhigiénikus
  Novinics Edit
  dr. Révay Edit életvezetési tanácsadó
  dr. Révay Edit
  dr. Tar Attila PhD endokrinológus és gyermekgyógyász dr. Tar Attila PhD
  dr. Tar Attila PhD

  Facebook csoportjaink

  Prima Medica EgészségCsoport

  Prima Medica egészségközpontok